Маркето(б)лог

Преместване на дома с „Къщата беглец“

Home  >>  Преместване на дома  >>  Преместване на дома с „Къщата беглец“

Преместване на дома с „Къщата беглец“

On януари 3, 2017, Posted by , In Преместване на дома, With Коментарите са изключени за Преместване на дома с „Къщата беглец“

Помните ли времето, когато цялата покъщнина трябваше да се натовари в микробуса на един познат приятел всеки път, когато се налагаше да се местите на ново място? Няколко дни опаковате багаж, правите няколко курса с микробуса, чувствате се неудобно и сте в постоянно напрежение дали всичко ще приключи успешно без излишни щети и драскотини по любимата мебел. С помощта на хамалите на „Къщата беглец“ процесът по преместване вече е далеч по-лесен, приятен и протича гладко.

Преместването става с кашони, които хамалите подбират внимателно за точното опаковане на всички вещи, така че всичко да бъде пренесено невредимо. Порадвайте се на удобство, сигурност и професионално отношение от страна на хамалите както към вас, така и към всяка ваша вещ.

Хамалските услуги от „Къщата беглец“ включват помощ при опаковане, товарене, транспорт, разтоварване и разопаковане на покъщнина, мебели и вещи от стария дом към новия.

kashtata-beglec

Опаковане на мебелите с лекота

Хамалите ще ви помогнат при подреждането на вещите в кашони и тяхното правилно запечатване, така че да няма инциденти по пътя. След това ще надпишат всички кашони и ще ги подредят в микробуса внимателно.

Спестявате време и пари

Преместването с „Къщата беглец“ става за отрицателно време само с един преход от старото към новото място. Не се налага да правите няколко курса с такси или да плащате на познат, за да ви свърши тази услуга, както и да се съобразявате с чуждо време и ангажименти. Единствените важни в случая ангажименти са вашите. Хамалите на „Къщата беглец“ се грижат за вашето правилно инвестирано време, удобство и комфорт.

moving-home

Опаковъчни материали и кашони, съобразени с вашите нужди

В зависимост от вида и големината на вашите мебели и багаж, хамалите на „Къщата беглец“ ще ви представят различни опаковъчни материали, кашони и подходящи торби, в които да бъдат опаковани и подредени вещите ви. По този начин те ще бъдат организирани компактно без излишно закупуване на опаковъчни материали, които след това няма да ви бъдат потребни.

По-голяма сигурност

С помощта на хамалите професионалисти вашите багаж и мебели ще пробягат разстоянието между стария и новия дом за отрицателно време, като ще получите сигурност и гаранция за тяхното опазване.

Безопасно и професионално изпълнение на преместването

С „Къщата беглец“ получавате качество на услугата и сигурност при целия процес по преместване на покъщнина. Хамалите ще ви помогнат във всяка стъпка по опаковане, пренасяне и разопаковане.

Comments are closed.