Маркето(б)лог

Промо кампании с намаления на ски екипировка за новия сезон

Home  >>  Google AdWords  >>  Промо кампании с намаления на ски екипировка за новия сезон

Промо кампании с намаления на ски екипировка за новия сезон

On декември 21, 2017, Posted by , In Google AdWords, With Коментарите са изключени за Промо кампании с намаления на ски екипировка за новия сезон

Новият зимен ски сезон ще стартира след няколко седмици и е време да приготвим нашата ски екипировка за предстоящата ваканция. До края на м. ноември и през целия месец декември ще откриете редица намаления на зимна ски екипировка, както в локалните магазини във вашия град, така и в по-големите онлайн магазини. Преди да вземете решение за желания модел ски, ски обувки, дрехи или зимни аксесоари, ви съветваме да се уверите, че сте разгледали всички промоционални оферти, които са актуални в момента на пазара.

По този начин ще вземете информирано решение и ще подготвите цялото семейство за предстоящата ски ваканция.

Локалните магазини за ски екипировка

Разгледайте разпродажбите в локалните магазини – редица спортни и специализирани ски магазини редовно пускат разнообразни артикули на промоция. Следете цените на утвърдените марки за ски – Salomon, Volkl, Atomic, Blizzard, Dynastar и др. По магазините може да откриете висококачествена ски екипировка на изгодни цени, без дори да сте го предполагали.

Онлайн пазаруване на ски екипировка

По правило големите отстъпки и намаления в цените на зимна екипировка са винаги в онлайн магазините. Ако вече сте се спрели на конкретен модел ски обувки или ски очила, не пропускайте да направите бързо проучване на модела за разлики в цената по онлайн магазините в интернет пространството. Може първо да пробвате модела в най-близкия до вас локален ски магазин и след това спокойно да го поръчате онлайн на по-добрата цена.

Не изпускайте празничните промоции

И тази година, по традиция, в дните около Черния петък в края на месец ноември, както и около коледните и новогодишните празници, ще има редица отстъпки и на зимната ски екипировка. Висококачественото ски оборудване е в общия случай доста скъпо и затова ви съветваме да хванете промоционалните сделки в последните месеци на 2017 година. Ще откриете намаления както на ски и ски обувки, така и щеки, каски и ски дрехи: термо бельо, ски якета и панталони.

Comments are closed.